Blogger Tutorial  thumbnail

Blogger Tutorial

Published Oct 26, 22
6 min read

Gadgets BloggerWix Wix is een drag-and-drop websitebouwer, maar is daarnaast ook een degelijk blogplatform voor creatievelingen. Als je een opkomend designer bent, of gewoon creatief in het algemeen, en geen verstand hebt van code of andere technische zaken, dan wil je Wix misschien eens proberen. Drag-and-drop websitebouwer (hetzelfde is ook beschikbaar op Word, Press).Inkomsten genereren (alleen bij betaalde abonnementen) - Vanessa. Tot 500MB data/bandbreedte (met gratis abonnement). Advertenties (gratis en het $4,50/maand abonnement laten Wix advertenties zien op je site). Geld verdienen (met premium abonnementen). Je kan je aanmelden door in te loggen met Facebook of Google of door een account aan te maken met je e-mailadres.

Als je hier antwoordt dat je niet veel ervaring hebt, dan suggereert de wizard dat je het beste de ADI een website voor je kan laten maken. Wix intro tutorial De ADI gebruikt kunstmatige intelligentie om je website te ontwerpen op basis van een paar vragen. interface Wix Het standaard dashboard is gestoeld op hun drag-and-drop websitebouwer.

Het platform is redelijk intuïtief en makkelijk in gebruik. Toch is het makkelijk om je tijd te verdoen aan het ontwerp in plaats van je te concentreren op het maken van content voor je blog. Volledige controle over het design, geen codeervaardigheden vereist. Bij het gratis abonnement zitten advertenties, een Wix subdomein en een bandbreedte van maximaal 500MB - premade blogger templates.

Hoewel je met Wix binnen enkele minuten aan de slag kan, lijkt het wel alsof ze je sturen naar dingen waar je je als blogger juist niet op wil focussen. Het is erg makkelijk om uren te verdoen met het design en het vergroten/verkleinen van individuele elementen. Geavanceerdere features zitten helaas vaak verscholen achter de duurdere abonnementen.

Blogger Iframe

Je kan in ons vergelijkingsartikel Wix versus Word, Press meer lezen over de voor- en nadelen van beide platforms. Squarespace Squarespace is ook een drag-and-drop websitebouwer die je de volledige creatieve controle geeft over je site of blog. Het is een gehoste dienst, dus je hoeft niet in de weer met je eigen server of domeinnaam.

Inkomsten genereren en e-commerce. Meerdere gebruikers. Contentplanning. SEO-vriendelijke contentstructuur. E-mailcampagnes. Site-analytics. Om aan de slag te gaan met een nieuwe website, moet je een account aanmaken en een thema uitzoeken. De paginabouwer is erg makkelijk te gebruiken. Interface Squarespace Door simpelweg met de muis over de elementen te bewegen en te klikken, kan je makkelijk de tekst en afbeeldingen van je site bewerken en verplaatsen.

Persoonlijke abonnementen beginnen bij $12 per maand (indien jaarlijks betaald). Met Squarespace kan je zowat alles aanpassen en hun premium abonnementen bieden behoorlijk indrukwekkende e-commerce features. Desalniettemin geef je het bedrijf wel “iets teveel controle” over je site. Dit is wat ik bedoel - blogger. In hun servicevoorwaarden, sectie 2. premade blogger templates. 2, kan je het volgende lezen: Wanneer u Gebruikerscontent levert via de Diensten, geeft u Squarespace (inclusief externe hostingproviders die namens ons optreden) een niet-exclusief, wereldwijd, eeuwigdurend, onherroepelijk, royaltyvrij, sub-licentieerbaar, overdraagbaar recht en gebruikslicentie om (van) Gebruikerscontent afgeleid werk te maken (zoals die resulteren uit vertalingen, veranderingen of andere wijzigingen die we doorvoeren zodat de Gebruikerscontent beter werkt met de Diensten), te gebruiken, hosten, opslaan, reproduceren, wijzigen, communiceren, publiceren, openbaar weergeven, openbaar uitvoeren en distribueren voor de beperkte doeleinden om ons in staat te stellen onze Diensten te leveren, verbeteren, promoten en beschermen.

Laat het duidelijk zijn: ze “stelen” niets van je content en de rechten die je hebt over je content blijven bij jou. Maar het kan zo maar zijn dat ze een van je foto’s gebruiken om hun platform te promoten. Je kan dit natuurlijk opvatten als een compliment, maar dit is natuurlijk lang niet altijd het geval en rechten zouden niet standaard mogen worden verleend - premade blogger templates.

Je kan in ons vergelijkingsartikel Squarespace versus Word, Press meer lezen over de voor- en nadelen van beide platforms. Weebly Weebly is de laatste websitebouwer van deze lijst. Ook dit platform beschikt over een mooie drag-and-drop bouwer. Het biedt een gratis abonnement waarmee je een site kan maken en kan publiceren op een jouwblog.

Free Blogger Templates Blogspot

Gratis met een subdomein, $5/maand om je eigen domein te verbinden. Pro abonnementen beginnen bij $12/maand. Hoewel het opzetten van zelf-gehoste Word, Press iets meer voorbereiding vergt, kan je even goede paginabouwers en betere aanpassingsopties verwachten. Het is gemakkelijk om met Weebly te beginnen en het kan een goede plek zijn om je eerste persoonlijke blog of website te maken (premade blogger templates).

com is makkelijker in gebruik, heeft een strakkere interface, mooiere thema’s en kost wat pro abonnementen betreft minder dan Typepad. Leuk weetje: Typepad was het allereerste blogplatform waarmee ik werkte, helemaal in 2005. Live, Journal Live, Journal was een van de eerste online blogplatforms op het internet en is nu eigendom van SUP Media, een Russisch mediabedrijf.

Om eerlijk te zijn denk ik dat de dagen van Live, Journal anno 2020 wel zijn geteld (premade blogger templates). Dit heeft vooral te maken met de gedateerde feeling van het platform, wat het gebruik ervan bijna tot een reis in de tijd maakt – naar de dagen van een ouder internet. Als je doelgroep echter Russisch spreekt, dan is Live, Journal wellicht de moeite waard.

Interessant is dat Automattic, het bedrijf achter Word, Press. com, Tumblr in 2019 van Verizon heeft overgenomen. Wellicht dat we de komende jaren een aantal interessante veranderingen aan het platform kunnen verwachten. Publiek en sharen. Onbeperkte uploads/bezoeken/bandbreedte. premade blogger templates. Tumblr heeft een strakke interface en je kan je eerste berichten binnen een paar seconden online krijgen.

Ook is het een goede locatie om content te lezen en inspiratie op te doen voor je volgende werk. Dashboard Tumblr Gratis, met onbeperkte opslag/bandbreedte (premade blogger templates). Als je een artiest of fotograaf bent die een nieuwe blog wil starten om je kunsten te delen en niet zozeer op zoek bent om een platform voor je bedrijf op te richten, dan kan Tumblr een goede optie zijn.

Uk Travel Blogger

Het platform bevat bovendien al een “ingebouwd” publiek. Maar wil je controle hebben over alle aspecten van je blog en deze naar wens aan kunnen passen, dan is Word, Press een veel beter keuze. Zo importeer je Tumblr naar Word, Press. Instagram als blogplatform? Jazeker! Je moet er misschien even aan wennen, maar gezien de groei van het platform is dit mogelijk de beste plek om een publiek op te bouwen - premade blogger templates.

Latest Posts

Horloges Tag Heuer

Published Jan 08, 23
7 min read

Danish Design Horloges Heren

Published Jan 02, 23
4 min read

Horloges Uit Zwitserland

Published Dec 31, 22
4 min read